Özel Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Kartal Diş Teli

Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı kliniği Kartal bölgesinde hizmet vermektedir. Bölgeden ve çevreden birçok hasta tarafından tercih edilen bir kliniktir. Ağız ve diş sağlığı konusunda profesyonel çalışmalar yapan klinik alanında uzman hekimlerle birlikte çalışmaktadır. Her türlü yaş aralığında birçok hastası bulunan klinik ağız ve diş sağlığı konusunda birçok hizmet vermektedir.

  • Ağız ve diş sağlığı herkesin önem vermesi gereken sağlık konularından birisidir. Kişinin ruh ve beden sağlığının bir arada olması için önemlidir. Belli periyotlarla ağız ve diş sağlığı kontrolleri herkes tarafından yaptırılmalıdır. Herhangi bir ağrı yaşanmadan da bazen diş hastalıkları mevcut olabilir. Var olan hastalığın hızla ilerlememesi için erken teşhis edilmesi gereklidir.
  • Diş teli tedavisi de günümüzde popüler olan uygulamalardan birisidir. Özellikle ergenlik çağına gelmiş çocukların bozuk diş yapısını düzeltmek için diş teli tedavisi uygulanır. Ancak yalnızca çocuklara yönelik bir uygulama değildir. Her yaştan insan diş teli tedavisi yaptırabilir. Bozuk ve sıralı olmayan dişler her yaşta tedavi edilebilir.

Diş Teli Acıtır Mı

Diş teli takılırken damaklara herhangi bir cerrahi işlem yahut iğne uygulanmaz. Yalnızca ağzın açılması için bir aparat takılır bu da kişide herhangi bir acı oluşturmaz. Braketler tek tek dişlere yerleştirildikten sonra teller bağlanır ve işlem tamamlanmış olur. Bundan sonra dişler üzerinde hafif bir gerilme hissedilir. Diş teli takıldıktan birkaç gün sonra bu ağrılar devam edebilir ancak sonrasında alışma evresi tamamlanır.

  • Diş telleri bazen bir yıl bazen de birkaç yıl kişinin ağzında durabilir. Bu tamamen hastanın diş yapısıyla alakalıdır. Bu süreç boyunca hasta sürekli ve kesintisiz olarak ağrı veya acı hissetmez. Zaman içerisinde dişleri üzerinde telin varlığı dahi hissedilmez.
  • Kartal bölgesinde diş teli uygulaması ve alanında uzman hekimler için Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı kliniğine danışabilirsiniz. Web sitesinden çalışmaları inceleyip kendinize uygun gün ve saatler için randevu oluşturabilirsiniz.

Alanında uzman hekimler sayesinde gülüşünüz ve imzanız Aile Diş Ağız ve Diş sağlığını kliniğine emanettir. Siz de hemen iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.