Özel Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Kartal Diş

Diş Sağlığı

Diş, vücudumuzun hem işlev bakımından hem de estetik bakımından önemli bir parçasıdır. Ancak kazandıkları niteliklerle beraber, bakıma da ihtiyaç duyar. Bakımsız dişte çürük oluşur, ağrılar belirir. Neticesinde dişler dökülür ve kişi doğal dişlerinden mahrum kalır. Bu da yalnızca fiziksel değil psikolojik sağlığı etkileyen bir durumdur. Bu durum dişlere tamamıyla veda etmek değildir elbette. Günümüz teknoloji yapay dişlerle güçlü bir gülümseme vaat ediyor. Ancak durumun bu raddeye gelmesinden ziyade dişlerimize gerekli bakımı göstermek, yeri geldiğinde doktora başvurmak en doğrusu olacaktır. Çünkü diş dökmek, yenisini yaptırmak maddi ve manevi olarak bir hayli yıpratıcı bir süreçtir. Bunları yaşamaktansa, basit ama düzenli bir biçimde dişlerimize ve ağzımıza bakım yapmamız daha sağlıklı olacaktır. Bununla beraber güçlü gülümsemeler bize kar kalacaktır.

Aksi durumlarda uzman diş hekimlerine görünmek ağız sağlığınız için kritiktir. Kartal diş hekimliği hizmeti verdiğimiz alanlardan biridir. Diş hekimi ihtiyacınızda Aile Diş’e başvurabilirsiniz.

Günde en az iki kez, sabah ve akşam olmak üzere dişlerimizi fırçalamak, yeri geldiğinde diş aralarına giren kalıntı ve bakterileri temizlemek için diş ipi kullanmak, sağlıklı dişlere sahip olmak için genelde fazlasıyla yeterlidir. Fırçalama stili, oval ve sık bir biçimde, bakteri ve plakları temizlemeye yönelik olduğu sürece faydalı olacaktır. Bununla beraber asitli ve çok fazla şekerli ürünler de dişin yapısının bir numaralı düşmanlarıdır. Bazı zamanlar da tüm çaba ve uğraşlara rağmen istisnai olarak dişlerimiz umulmadık hasarlar alabilir. Bu durumlarda da erken teşhisli diş hekimi kontrolü ortaya çıkacak daha büyük sorunları önleyebilir.

Kartal Diş

Günlük işlerimizin ve telaşemizin içerisinde ertelemeye alabildiğimiz durumlardan biri olan ağız ve diş sorunları, ertelendiği takdirde daha büyük acı ve ağrılara sebep olabilmektedir. Bu yüzden yerinde ve erken müdahale hem dişin makus talihini değiştirebilir hem de bizi ağrının verdiği ıstıraptan kurtarabilir. Bu gibi durumlarda Kartal diş hekimliği ihtiyaçlarınıza aile Diş olarak karşılık veriyoruz. Hem yakın, hem de güvenilir ve sağlıklı bir hizmet için uygun tercih olduğumuz iddiasıyla hizmetinizdeyiz.