Özel Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Samandıra İmplant

İmplant çene cerrahisinde uygulanan tıbbi bir yöntemdir. İmplant esasında vidalı diş tekniğidir. Diş kaybı yaşayan hastalar için kendi doğal dişlerine en yakın diş takma yöntemi olan İmplant son yıllarda oldukça gelişmiştir. İmplant tekniği ile dişleri olmayan hastaların çene kemiğine diş kökü yerleştirilir. Bu diş kökleri vidalar ile yerleştirilir. İmplant ile yerleştirilen diş kökleri doğal dişe en yakın ve insan vücudu ile en çabuk birleşen diş kökleridir. İnsan vücuduna kolay entegre olabilecek malzemelerden üretilir. Dökülen dişlerin yerine yapılacak en sağlıklı, sağlam ve uzun ömürlü diş yöntemi İmplanttır. Çeneye ve damak yapısına herhangi bir zarar vermez ayrıca yapılan dişler uzun yıllar boyunca kullanılabilir. İstanbul Samandıra bölgesinde hizmet veren Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı kliniğinde en sağlıklı ve başarılı İmplant tedavisini yaptırabilirsiniz. Alanında uzman doktorlar ile çalışan klinik hastalarına son derece sağlıklı ve etkili yöntemleri tavsiye eder.

İmplant Çok Acıtır Mı?

İmplant tedavisi yapılırken hastaya öncesinde lokal anestezi uygulanır. Hastanın çene kemiği ve damağı uyuştuktan sonra işlemlere başlanır bu sayede ağrı veya acı işlem sırasında hissedilmez. Ancak işlemden sonra uyuşma geçtikten sonra ağırlar olabilir. Basit ağrı kesicilerle bu durumun üstesinden gelinebilir.

İmplant Yaptırmanın Avantajları

İmplant yaptırmak sağlık açısından oldukça zararsızdır. İmplant ile yapılan dişlerin yapımında kullanılan maddeler son derece sağlıklıdır. İmplant ile yapılan dişler hastanın doğal dişlerine çok yakındır. Bu sebeple takma diş yaptırınca yaşanan rahatsızlıkların hiçbirisi yaşanmaz. Sanki hastanın kendi dişleri ağzındaymış hissi verir. İmplant yaptırmanın başlıca avantajları arasında şunlar bulunmaktadır:

  • İmplant ile yapılan dişler çok uzun ömürlüdür. Sürekli yenilenmesi gerekmez. Hasta bir kez yaptırdıktan sonra uzun yıllar dişlerini kullanabilir.
  • İmplant sayesinde hastanın ağzı ve gülüşü doğal seyrinde devam eder. İmplant sayesinde diş estetiğine gerek kalmaz. Dişler son derece düzenli ve düzgün olarak sıralanır.
  • İmplant tedavisi ile hastanın çiğneme ve konuşma sırasında sıkıntıları giderilir. Herhangi bir rahatsızlık duymadan rahatça yemek yiyebilir ve konuşabilir.

İmplant tedavisinde uygulanacak ücretler hastanın ağız ve diş yapısına göre değişiklik gösterir. Fiyat bilgisi için sitede bulunan telefon numarasından kliniğe ulaşabilirsiniz.