Özel Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Sultanbeyli Diş Teli

İstanbul Sultanbeyli ilçesinde faaliyet gösteren Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı kliniği bölgenin en çok tercih edilen kliniklerinden birisidir. Alanında uzman hekimler tarafından hastalara diş teli uygulaması yapılmaktadır. Genellikle diş teli dişleri bozuk ve düzgün sıralanmayan kişilere uygulanır. Bu bozukluk kişiden kişiye değişiklik gösterir. Bazı hastaların tüm dişleri düzensiz ve düzgün değil iken bazılarının sadece bir iki dişi sırayı ve akışı bozmaktadır. Bu sebeple diş teli tedavisinin ne kadar uzun süreceği tamamen hastanın ağız ve diş yapısıyla ilgilidir. Herkeste aynı sürede bitmeyen diş teli tedavisi aynı zamanda yaşa göre de değişiklik gösterebilir. Genç yaştaki bireylerin çene ve damak yapısı hareketlidir. Dişler daha kolay yerinden oynayabilir ancak ileri yaşlarda kemikler iyice yerleşmiş olduğundan dişler hızlı bir şekilde kaymayabilir. Ancak bu genel bir kural değildir yine kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.

  • Diş teli genelde dişleri bozuk hastalara uygulanır. Ancak bazen damak içerisinde kalan dişleri çıkarmak gibi durumlarda da uygulandığı olabilir.
  • Geçirdiği bir kaza sebebiyle ağız ve diş yapısında bozukluk meydana gelen kişiler için de uygulanabilir.
  • Diş teli uygulamasında herhangi bir üst yaş sınırı yoktur. Her yaştan insan uzman hekimlere gidip diş teli taktırabilir. Ancak henüz süt dişleri dökülmemiş anaokulu çağındaki çocuklara takılması önerilmez. Diş teli süt dişler döküldükten sonra uygulanırsa kalıcı ve anlamlı bir tedavi olur.

Diş Teli Seçenekleri

Diş teli genellikle metal olarak tercih edilir ve sağlıklı olan da budur. Ancak bazı hastalar dişlerinin üzerinde metal bir görüntü olmasını istemezler ve farklı seçenekler ararlar. Diş telinin farklı seçenekleri ise şunlardır;

  • Metal
  • Şeffaf
  • Renkli (pek çok renk seçeneği)

İstanbul Sultanbeyli bölgesinde hizmet veren kliniğe her yerden ulaşım sağlayabilirsiniz. Bölgenin tecrübeli ve güvenilir diş kliniği olan Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı kliniği hastalarını her zaman kabul eder.

Haftanın 7 günü çalışan klinikten kendinize uygun günler ve saatler için randevu oluşturabilirsiniz. Sultanbeyli ve civarındaki diğer tüm yerlerden kliniğe ulaşım sağlayabilirsiniz.