Özel Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Ümraniye Diş

Her insan huzurlu ve sağlıklı bir yaşama sahip olmak ister. Sağlıklı dişler ve ağızın insanın yaşamına etkileri herkes tarafından bilinmektedir. Beslenme ağız yoluyla gerçekleştiği için sağlıklı olmanın ön şartı sağlıklı bir ağız ve diş yapısına sahip olmaktır. Sağlam ve sağlıklı dişler olmadan doğru beslenmek mümkün olmaz. Sağlıklı beslenemeyen hiç kimsenin sağlıklı, huzurlu ve enerjik bir hayat yaşaması da mümkün olmaz. Bu sebeple diş ve ağız sağlığı mutlu bir yaşam için kaçınılmazdır.

Diş sağlığının, genel sağlığa etkisi kadar insanın yaşam kalitesine, enerjisine, mimiklerine ve güzelliğine de etkisi vardır. İnsan en çok konuşarak sosyalleşen bir varlıktır. Etkili bir konuşmada, iletişim kurmada ise kişinin yüzü ile uyumlu diş yapısına sahip olması en önemli faktördür. Sağlı dişleri olan insanlar daha özgüvenli konuşup, mimiklerini daha iyi kullanabilir, daha sosyal ve mutlu olabilirler. Gerek gündelik hayatta gerekse iş hayatında insan sürekli konuşarak etkileşimde bulunduğu için diş ve ağız sağlığı, sosyal iletişimini belirleyen temel etmen olmaktadır. Bu sebeple diş ve ağız sağlığının korunması için özel çaba sarf edilmesi gerekmektedir.

Diş sağlığını korumak için ne kadar çaba sarf edilse de bazı durumlarda rahatsızlık kaçınılmaz olmaktadır. Böyle durumlarda alanında uzman hekimlerle, son teknolojiye uygun donanıma sahip hastanelerde uygun tedavinin uygulanması gerekmektedir. Modern tıp sürekli gelişmekte olduğu için diş kliniklerinin bu gelişmeleri takip etmesi ve ekipmanları ona göre yenilemesi tedavi kalitesi ve hastane memnuniyeti için büyük önem arz etmektedir. Hastanın sağlığını ve memnuniyetini önceleyen bir klinikte doğru ve gerekli işlemler yapılarak hastaya sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sağlanmaya çalışılır. Böyle hastanelerde kanal tedavisi, ortodonti, dolgu, implant, kaplama, diş estetiği gibi pek tedavi imkanı sunulur. Hastanın ihtiyacına göre, en kaliteli malzemeler kullanılarak, uzman hekimler tarafından uygulanan tedavi ile sağlıklı bir hayat ve güzel gülüşler için ilk adım atılmış olur. Hayatın bu kadar önemli olan bu alanında doğru ekiple ve doğru ekipmanlara sahip hastanelerle çalışmak tedavi için harcanan emek ve paranın tam karşılığının alınmasını sağlar. Bu sebeple alanında uzman hekimlerle ve tam teşekküllü hastanelerde işlem yaptırarak hedeflenen sağlıklı ve estetik dişlere sahip olmanın kapısını aralar.