Özel Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

SULTANBEYLİ İMPLANT

Diş, insanın en ön planda olan, en değerli parçalarındandır. Bu yüzden bir hayli önem veririz. Kimimiz dikkatle bakar ve sağlıklı dişlere sahip olur, kimisi ihmalkar olur, kimisi de ihmalkar olmamasına rağmen çeşitli sorunlardan dolayı dişlerinde zarar görür veya dişlerini kaybedebilir. Bu kayıp eski zamanlarda telafi edilemez durumdayken günümüz teknolojisi bu durumu aşmıştır. Tıptaki teknolojik gelişmeler birçok aşılamaz durumu mümkün kılmıştır. Bunların içine dökülmüş dişlerin yerini doldurmak da girer. Bu tedavinin adı ise implanttır. İmplant, dökülmüş veya çok ciddi hasar almış dişlerin yerine uygulanır. Titanyumdan yapılma yapay bir diş kökünün üzerine protez dişin eklenmesi ile yapılır. Önce bu titanyumdan yapılma vida diş köküne, çene kemiğine yerleştirilir. Bu vidaların yerleştirilmesinden sonra onun üzerine de diş protezi yerleştirilir. Böylece oluşturulan yapay diş eski doğal dişin yerini alır. Ancak bu yapaylık sırıtmaz ve doğal diş ile kıyaslandığında ciddi farklar görülmez. Bununla beraber implant doğal diş kökü görevi görür ve yemek yerken, konuşurken, gülerken doğal dişten farklı bir işlev göstermez.

Sultanbeyli implant işlemleriniz için Aile Diş olarak bizlere başvurabilirsiniz. Eskisi kadar sağlıklı, doğalı kadar sağlam dişlere sahip olabilirsiniz.

İmplant diğer dişlere ve tedavilere zarar vermez. İyi bakım yapıldığında ise 40 yıla kadar implantın ömrü uzayabilir. Ayrıca implant modern tıbbın getirdiği imkanlar sayesinde o süreç içerisinde oldukça az acıya ve ağrıya sebep olmaktadır. İmplant insanın standartlarını yükseğe çıkartır. İnsanın iç huzurunu arttırır, imajını düzeltir. Beslenme ve sindirim sistemini daha dengeli hale getirir. Sağlık durumunun genel seviyesi iyi durumda ise implantın bir dezavantajı bulunmaz. Her ne kadar implantın maddi külfeti bir hayli fazla olsa da implant hayat standartlarımızı en az doğal dişlerimize sahip olduğumuz zamanlardaki kadar sağlıklı bir seviyeye getirir. Daha sağlıklı gülebilir, daha güzel konuşabilir, daha rahat çiğneme işlevini yerine getirerek daha kolay ve keyifli bir yemek yeme süreci yaşayabiliriz.

Sultanbeyli İmplant

Aile Diş olarak implant hizmetleri sunmaktayız. Sultanbeyli implant için hizmete yakın olduğumuz noktalardandır. Bizlere randevu için başvurabilir ve hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.