Özel Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

SANCAKTEPE DİŞ

Diş Sağlığı

Diş bizler için bir hayli önemli parçalardan biridir. En başta sağlık bakımından inceleyecek olursak dişler, sindirimin ilk başladığı yerdedir. Çiğneme işlevini yerine getirmekle görevli olan dişler, besini sindirimin ilk aşamasına sokar. Besini olabildiğince küçülterek yutulmaya ve sonrasında sindirilmeye müsait hale getirir. Bununla beraber dişlerin sağlıksız durumu hem sindirimi güçsüzleştirir hem de ağrılara sebep olur. Bunun yanı sıra dişler estetik anlamda da bir hayli kıymetlidir. Dişlerin bembeyaz ve düzgün bir dizede ağzımızda parıldaması hem karşı tarafta olumlu bir intiba bırakır hem de kişinin kendisine özgüven verir. Aynı zamanda dişler, konuşma yetimizi ve kalitemizi de etkileyebilir. Dişlerdeki sorun pürüzlü sesler çıkmasına sebep verebilir. Kısacası dişlerin sağlıklı oluşu hem beden sağlığımızı hem de ruhsal sağlığımızı etkiler. Aksi durumda bu durum dolaylı olarak sindirimi olumsuz etkiler. Ayrıca konuşma yetimizi ve estetik görselimizi etkiler. Bu da toplum tarafından olumsuz yargılanmamıza ve bu da psikolojik olarak etkilenmeye sebep verir.

Sancaktepe Diş

Sancaktepe diş ihtiyaçlarınız için Aile Diş olarak hizmetinizdeyiz. Bu gibi sorunlarınıza çözüm bulmak için diş hekim uzman ekibimize başvurabilirsiniz.

Dişlerdeki sorunlar kimi zaman doğrudan derin ağrılara da sebebiyet verir. Özellikle derin çürükler geceleri uyutmaz derecede ağrı ve acılara sebep olmaktadır. Bu da yaşam kalitemizi ve konforumuzu doğrudan etkiler. Kişi işinden dahi mahrum kalır olur. Bu yüzden bu tür şeylere yol açacak sorunları önceden tespit etmek çok önemlidir. Erken tespit olmaz ise ağız bölgesinde daha başka sorunlar da ortaya çıkabilir. Ayrıca çürüklerin ilerlemesi derin acılarla beraber dişlerin dökülmesini ve de apnelerin çıkmasını sağlayabilir. Bu yüzden diş bölgesinde çıkan sıkıntıları göz ardı etmemek, bu konuyla ilgilenmek mühimdir. Bununla beraber başvurulacak yöntemler, ilgilenecek uzmanlar gerçekten önemli detaylardır. Aile diş olarak, Sancaktepe diş ihtiyaçlarınız başta olmak üzere İstanbul’da hizmet sunmaktayız. Her türlü diş sağlığı sorunlarınızla alakalı rehberlik edinmek ve diş hekimliği hizmetlerimizden faydalanmak için sitemizden bizlere ulaşabilir, randevu alabilirsiniz.