Özel Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Sancaktepe Diş

Dişler, hayatımızın önemli bir parçasıdır. Sağlıklı ve güzel dişler için çeşitli diş bakımları uygulayabilir ve belirli tedaviler yaptırabiliriz. Diş estetiği, bu tedaviler arasında yer almaktadır. Diş estetiği, dış görünüşü daha iyi bir hale getirebilmek için uygulanan ve en çok tercih edilen tedavi yöntemlerinden biridir. Kişinin kendisini daha iyi hissetmesi ve sosyal hayata karışması için diş estetiği yapılabilir ve problemler giderilebilir. Kişinin sahip olduğu genetik yapı, çevresel etmenler, yaşın ilerlemesi gibi problemlerden dolayı kişilerin vücutlarında bazı fiziksel değişiklik görülebilir. Meydana gelen bu değişiklikleri giderebilmek için pek çok yöntem ve teknik kullanılmaktadır. Diş estetiği ile kişilerin daha iyi bir gülüşe sahip olması sağlanmaktadır.

Sancaktepe diş ile ilgili çalışma yapan pek çok klinik ve poliklinik arasında en çok tercih edilen Aile Diş Kliniği, sizler için en iyi hizmeti sunmaktadır.

Sancaktepe Diş Estetiği Nasıl Yapılır?

Dişlerin genel görünümü ile ilgili problemleri ortadan kaldırmak amacı ile yapılan diş estetiği pek çok aşamaya sahiptir. Bu aşamalar aşağıdaki gibidir:

  • İlk olarak uzman doktor gerekli muayeneleri yapmakta ve kişinin ihtiyacına uygun olacak yöntemi belirlemektedir.
  • Yapılan kronik muayene sonrasında, radyolojik muayene gerçekleştirilmektedir.
  • Kişilerin çene profil ölçüleri alınır ve gerekli ihtyiaçları belirlenir.
  • Problemli yapıların tedavisi için planlama yapılır ve tedavi haritası belirlenir.
  • Tedavi işlemi gerçekleştirilir.

Diş estetiği ile kişinin daha iyi bir görünüme kavuşması sağlanmaktadır. Diş estetiği uygulanacak olan kişilerin çene yapılarının gelişmiş olması gereklidir, bu sebepten ötürü diş estetiği genel olarak 18 yaşından büyük kişiler için uygulanmaktadır.

Sancaktepe Diş Estetiği Ne Kadar Sürer?

Sancaktepe diş estetiği yöntemlerine başvuracak olan kişilerin merak ettiği noktalardan birisi de işlemin ne kadar sürdüğü ile alakalıdır. Diş estetiği süresi, kişinin ihtiyaçlarına göre değişkenlik göstermektedir. Günümüz şartları altında teknolojinin gelişmesi ile birlikte 1 gün içerisinde kişilerin dişlerinde bulunan problemler giderilebilir. Diş estetiği, diş ve diş eti yapısında oluşan problemlerin giderilmesini sağlamaktadır. Bu işlemler, genel olarak 4 ya da 7 gün sürebilmektedir. Daha fazlası için bizimle iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.