Özel Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

PENDİK İMPLANT

Diş, hem estetik hem de sağlık bakımından insanın önemli bir parçasıdır. Dişte oluşan sorunlar hayatımızı dolaylı ve doğrudan etkiler. Buna karşılık olarak da gelişen teknoloji bu rahatsızlıklara çözüm üretmiştir. Bazı dişler çürümüş, kırılmış ya da dökülmüş olabilir. Bu yüzden diş bölgesinde ciddi ağrılar, acılar ve yaralar oluşabilir. Bundan dolayı bu bölgelere duruma göre farklı tedaviler uygulanır. Bu tedavilerden biri implanttır.

Pendik implant ihtiyaçlarınız için Aile Diş olarak hizmetinizdeyiz. Uzman ekibimizle implant tedavileriniz için gözünüz arkada kalmasın.

İmplant Nasıl Yapılır?

İmplant ağız sağlığı için kritik bir tedavi yöntemidir. Diş eksikliği durumunda ya da işlevsiz dişlere uygulanır. İmplant tedavisi için öncelikle temiz bir köke ihtiyaç vardır. Eğer diş çürük veya kırıksa öncelikle bu diş çekilir ve kök temizlenir. Sonrasında titanyumdan yapılma bir kök yerleştirilir. Kök parçanın üzerinde ise protez diş vardır. Buradaki esas nokta diş kökünün yerine geçecek olan, implantla takılan yapay titanyumdan yapılma kök parçasıdır. Bunun oturması tedavinin başarısı için önemlidir. Bu yapay diş kökünün üzerinde bulunan protez yapay diş de, eğer kök iyi bir biçimde oturmuşsa normal bir dişten bir farklılık göstermez. Bu tedavi bir veya birden fazla diş için uygulanabilir ve uygulanırken komşu dişlere zarar gelmez. İmplant, dişi dökülenler ve ağır çürüyenler için bir umut kapısı olmuştur.

İmplant temelde iki yapıdan ve iki kısımdan oluşur. Dişin yerleştirileceği kısım temizlendikten sonra oraya ilk yapı olan titanyumdan yapılma yapay kök yerleştirilir. Bu kök kişiden kişiye değişmekle beraber 3 veya 5 ay arası burada durur ve oturması beklenir. Bu süre zarfında dişsiz kalınır ve sadece dişin kökü vardır. Sonrasında implantın ikinci kısmına geçilir. Bu kısımda ise ikinci yapı olan yapay diş, yapay kökün üzerine yerleştirilir. Böylelikle tedavi tamamlanmış olur. Süreç sıkıntısız tamamlanmış sa doğaldan farksız bir diş edinilmiş olur.

Pendik İmplant

Aile Diş olarak Pendik implant tedavisine ihtiyaç duyduğunuzda hizmetinizdeyiz. Sayfamızın iletişim ve ulaşım kısmından bizlere ulaşabilir ve hatta ilgili kısımdan randevu oluşturabilirsiniz.