Özel Aile Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Kartal Diş

Dişler, dış taraftan iç tarafa doğru farklı tabakalardan oluşan, vücuttaki en sağlam kısımlardan biridir. Dişler, mine, dentin, pulpa ve diş köklerinin yüzeyinde bulunan sement olarak sıralanmaktadır. Her diş tabakası, farklı oranlarda organik ya da inorganik maddeler barındırmaktadır.

Dişin en iç kısmında bulunan pulpa yumuşaktır, bunun aksine mine, dentin ve sement tabakaları daha sert bir yapıya sahiptir. Kartal diş ile ilgili çalışma ve tedavi yapan pek çok klinik ve poliklinik arasında en çok tercih edilen Diş Aile Kliniği, sizler için en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Kartal Diş Tedavi Yöntemleri

Pek çok Kartal diş tedavi yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemler aşağıdaki gibidir:

  • Oral Diagnoz ve Radyoloji (Muayene ve Görüntüleme): Oral diagnoz, diş hastalıklarının ya da ağızda oluşan sistemik hastalıkların radyolojik görüntüleme teknikleri kullanılarak teşhis edilmesini ve gerekli tedavi planlarının yapılmasını içermektedir. Kliniklerde bulunan dijital görüntüleme yöntemleri ile teşhis ve tedavi planlaması oldukça kolay bir şekilde yapılmaktadır.
  • Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi (Gömülü Dişler, Çene Eklemi Tedavisi): Ağız, diş ve çene cerrahisi, gömülü olan yirmi yaş dişlerinin ameliyatları, kök ucu rezeksiyonları, çene kırıkları, dişlerde oluşan kist ve tümör operasyonları, implant ameliyatları gibi tüm cerrahi işlemleri ve çene eklemi tedavilerini içermektedir.
  • Konservatif Diş Tedavisi (Kompozit Dolgular): Malzeme teknolojisindeki gelişmeler sayesinde kompozit dolgular hemen hemen her diş tedavisinde kullanılmaktadır. Küçük ve orta ölçekli diş dokusu kayıplarında kullanılan kompozit dolgular, oldukça başarılı bir dolgu malzemesidir. Ön dişlerde kaza ya da hasar sonucunda oluşan kırıklar ve renk değişiklikleri kompozit dolgular ile onarılabilir ve dişler arasındaki boşluklar kompozit dolgular ile doldurabilir. Dişinizin doğal rengi ile uyumlu olan kompozit dolgu malzemeleri ile fark edilmeyen estetik sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kartal Diş Tedavi Fiyatları

Kartal diş tedavi fiyatları, tedavi yöntemine göre değişkenlik göstermektedir. Bu sebepten ötürü sizlere net ve sabit bir fiyat vermemiz doğru değildir. Kartal diş tedavi fiyatları hakkında daha detaylı ve daha ayrıntılı bilgi alabilmek için Diş Aile Kliniği ile iletişime geçebilirsiniz.